Recepten / Indiase recepten

Kip in zoete mango chutney

Kip in zoete mango chutney

Ingrediënten

  • 1 potje Pasco Sweet Mango Chutney
  • 450 gram Kip
  • 1 Ui
  • 1 blik Bamboeschijfjes
  • 1 blik Maïskolfjes
  • 1 Wortel
    2 tenen Knoflook
  • 125 gram Boontjes
  • 2 EL Olie

Bereiding

1. Hak de ui en wortel fijn, verwijder de uiteinden van de boontjes en pers de knoflook.
2. Verhit een wok, en voeg de olie toe zodra de pan begint te dampen. Fruit de ui en knoflook. Voeg het vlees toe en roerbak totdat de kip goudbruin kleurt.
3. Voeg de groenten toe, roerbak even totdat het beetgaar is. Roer de chutney erdoorheen en verwarm een paar minuten. Serveer met naan brood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *