Recepten / Indonesische recepten

PANCIT CANTON NOEDELS

PANCIT CANTON NOEDELS

Ingrediënten

  • 1 pak Monika Pancit Canton Noedels
  • 2 EL plantaardige Olie
  • 3 Tenen Knoflook
  • 1 Ui
  • 150 gram Garnalen
  • 150 gram Kip
  • 2 Wortels
  • 2 Kool
  • 1 kopje Kippenbouillon
  • 2 EL Lichte Sojasaus
  • 1 mespuntje Ve-tsin
  • Snufje Zout
  • 1 Versgemalen Zwarte Peper
  • 1 Citroenschijfje en gebakken uitjes om te garneren.

Bereiding

1. Pers de knoflook, snijd de ui en wortels in blokjes, versnipper de kool, en snijd het vlees in dunne reepjes.
2. Verhit een wok, en voeg de olie toe zodra de pan begint te dampen. Fruit de knoflook totdat het goud kleurt.
3. Voeg het vlees, de groenten en de sojasaus toe. Strooi zout en peper over de pan.
4. Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook. Breng op smaak met vetsin.
5. Voeg de pancit canton noedels toe en laat het zachtjes doorkoken totdat de noedels zacht zijn.
6. Voeg de garnalen toe en laat nog 5 minuten koken.
Serveer met citroenschijfjes en gebakken uitjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *