Recepten / Thaise recepten

TOM YUM SOEP

TOM YUM SOEP

Ingrediƫnten

  • 1 liter Kippenbouillon
  • 250 gram Garnalen
  • 1 blik Stropaddestoelen
  • 6 kleine Chilis
  • 6 EL Vissaus
  • 6 EL Limoensap
  • 3 EL Mae Pranom Chilipasta in Olie
  • 4 Kaffir Limoenbladeren voor de garnering

Bereiding

1. Hak de chili fijn en fruit het even in een pan. Verwijder het daarna van het vuur.
2. Laat de stropaddenstoelen uitlekken, pel de garnalen en maak ze schoon.
3. Breng de bouillon zachtjes aan de kook, voeg de garnalen, paddenstoelen en chili toe. Laat het 1 minuut koken.
4. Roer de vissaus, limoensap en chilipasta erdoorheen. Garneer met limoenblad.
Niet veel tijd? Neem een pakje Mama Instant Tom Yum Shrimp Cream Noodles, en voeg alleen kokend water toe.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *